Menu

Info contact

Telefon0770.149.829

Program L-V: 09:00 - 18:00

S: 09:00 - 18:00

0770.149.829 contact@bucurestitermopane.ro

Accesorii termopane

glafuri

Este recomandata montarea glafurilor de interior si exterior o data cu schimbarea termopanelor. Glafurile de exterior au rolul de a preveni posibilele infiltratii care ar putea sa apara la contactul ferestrei cu peretele.

Glafurile de interior si exterior elimina necesitatea unor reparatii mai ample ulterioare montajului si confera un aspect estetic placut si unitar impreuna cu fereastra. Montarea glafurilor se face utilizand un profil special pentru imbinare care asigura fiabilitate si etanseitate.

plase tantari

Cadrul este executat din profile speciale din aluminiu, vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita de dumneavoastra, sita este din fibra de sticla, cu o rezistenta mare la rupere, ochiuri foarte fine de culoare gri (pentru a nu se cunoaste depunerea prafului), nu arde, este special realizata pentru rezistenta la ultraviolete. Fixarea se face cu balamale, plasa se va deschide in exterior, iar pe timpul rece ea poate fi usor demontata.

Plasele de tantari tip rulou sunt cele mai moderne variante de plase impotriva tantarilor. Plasa propiu-zisa este rulata (depozitata) intr-o caseta care se monteaza in exteriorul ferestrei in partea superioara a tamplariei.

rulouri exterior

Utilizarea rulourilor este recomandata deoarece acestea cresc gradul de protectie termica, protectie solara si ofera posibilitatea de umbrire a camerelor. Optional rulourile pot fi dotate cu plase de insecte.

  • Rulouri suprapuse - se monteaza o data cu fereastra, in partea de sus.
  • Rulouri aplicate - se pot monta si dupa schimbarea ferestrelor.

rolete textile

ROLETELE sunt versiunea moderna a rulourulor textile clasice.

Revenirea acestui sistem a fost posibila datorita evolutiei materialelor textile si a solutiilor tehnice moderne.

Destinatia acestora este decorarea spatiilor cu un design simplu si elegant.Practic,datorita celor patru sisteme constructive,exista solutii pentru orice tip de fereastra sau compartimentare. Deasemeni,materialele textile au evoluat,acest sistem de umbrire avand materiale dedicate fiecarui spatiu (matase, opace, semi-transparente, poliester).